АtlanticЕxport

Коли на търг от Канада

Коли на търг от Канада – АtlanticЕxport

Ако изберете да работите с нас, ще ви дадем реална представа за цените на търсения от вас модел, както и подробна разбивка на разходите по доставката на избрания от вас автомобил. Това ще ви предостави реална представа за цените на автомобилите, за да се запознаете с пазара и да определите бюджет според автомобила, който търсите. Може да разчитате на нас и за консултация относно какъв автомобил да търсите, спрямо целта, за която ви е нужен. Ще ви дадем точни цени на реализирани сделки на автомобили, подобни на този който вие търсите, за да изградите реална преценка за пазара.
Например, ако купувате автомобила с цел инвестиция и препродажба, можем да ви посъветваме кои автомобили се търсят най-много и се продават най-бързо в България. Ако пък сте решили да търсите перфектния семеен автомобил, ще предоставим информация кои автомобили са най-лесни за поддръжка и най-здрави за каране в български условия. Ще извършим проучване за автомобила, който сте избрали преди покупката, както и проверка на изрядната документация на желания от вас автомобил, при нередност ще ви откажем продажба, колкото и да държите на определено превозно средство, защото ние държим накрая клиентът да остане доволен. Високото познание на документацията, от наша страна, ви дава сигурност, че няма да имате проблеми по-късно.

Има автомобили произведени извън ЕС, които не могат да бъдат регистрирани в България. Срещали сме случаи, клиенти на наши конкуренти да се свързват с нас за съдействие при обмитяването и регистрацията на автомобила, поради възникнало усложнение или отказан технотест. Ще ви предпазим от подобни ситуации, съветвайки ви кои автомобили да избягвате при покупка. При първата ни среща ще ви дадем пълна информация и ще отговорим на всички ваши въпроси, на които не сме успели да отговорим през сайта.

Коли на търг от Канада

Ако купувате автомобил от САЩ не дължите ДДС при износ. Но ако желаният от вас автомобил е от Канада, тогава дължите ДДС, което по закон ще ви се върне след няколко месеца (периодът е относителен и трябва да следвате стриктна процедура, както и да представите необходимите документи и банкови сметки). За да намалим първоначалния бюджет, а и за да ви спестим усилия и време, ние предлагаме (при ваше желание) кредитиране на дължимото ДДС.

Ние заплащаме дължимото от вас ДДС (например, ако сте закупили автомобил за $5000 дължимото ДДС е приблизително $1000) и след това ние ще следваме процедурата и ще чакаме ДДС да бъде върнат. Така вие ще разполагате с парите си през цялото време и ще гледате само нетните цени.
Цена за услугата:
Между 5% и 10% от ДДС в зависимост от цената на автомобила. Точна калкулация предстои след определяне на личния ви бюджет.

Когато изберете автомобила си (в зависимост от това къде се намира той) ние ще ви изготвим оферта за транспорт – вътрешен (в САЩ или Канада до най-близкото пристанище) и презокеански, както и транспорт от пристанището, на което колата ще пристигне до всяка точка на България. Приблизителна цена за транспорт от САЩ или Канада до Бремерхафен (Германия) или Ротердам (Холандия) е от $1000-1300. Приблизителна цена за транспорт от Бремерхафен или Ротердам до България е между 1200-1400 лв. След като автомобилът бъде натоварен му се правят снимки, които се качват в real-time tracking система, до която ви предоставяме достъп, за да може по всяко време да следите къде се намира той до пристигането му в България. При всяко повторно товарене и разтоварване се правят нови снимки, за да се следи състоянието му.

Коли на търг от Канада
Коли на търг от Канада
Коли на търг от Канада

Пълно съдействие за разтоварване и обмитяване на автомобила при пристигането му на желаното от вас пристанище, както и изготвянето на всички необходими документи за вноса му в България. За тази услуга използваме реномирани митнически агенции, с които сме в официално партньорство.

Подготвяме пълния комплект документи необходими за регистрацията на вашия автомобил в КАТ.

Автомобили, които са внесени извън Европа трябва да минат технотест. Ние имаме официално партньорство с технотест компаниите в България и ще изготвим технотеста в желано от вас време и на посочено от вас място (личен паркинг или гараж) без да се налага да карате колата си в сервизите на технотест компаниите. Така спестявате време и пари поради факта, че колата ви няма да има номера и единственият начин да бъде закарана е с пътна помощ. Следващата стъпка е да внесем документите ви в Министерство по транспорта и след около седмица ще ви връчим готовия документ за технотест, който ще ви даде и еврокатегория на автомобила. Ще предоставим подробна информация и точна цена след избора на автомобил.

Допълнителни услуги само за клиенти, на които сме внесли автомобили:

Предлагаме съдействие за внос на едрогабаритни както и всякакви други авточасти втора употреба за всички марки по нови автомобили, за които все още няма налични части по автоморгите в България. Имаме изградена мрежа за внос на такива части от Полша, където има голям избор и наличности.

Навярно знаете, че повечето модели автомобили през океана са с червени мигачи. Ние можем да съдействаме за подмяна на стоповете с европейски такива или за тяхното препрограмиране, (ако са диодни) за да светят в жълто.

Имаме фирма партньор в Полша, която рециклира и възтановява орворени въздушни възглавници в следствие на удар на автомобила. Цените са различни според вида и модела на възглавницата, но във всички случаи са доста по ниски от цените на нови такива.